O mnie
Jestem dietetykiem klinicznym z 10-letnim doświadczeniem. Ukończyłam studia I i II stopnia na kierunku dietetyka na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Poszerzałam również swoją wiedzę z zakresu promocji zdrowia i profilaktyki chorób, studiując zdrowie publiczne na Syddansk Universitet w Danii.
Aktualnie skupiam się na pracy indywidualnej w gabinecie oraz prowadzę szkolenia i warsztaty dietetyczne dla firm.
Pasjonuje mnie człowiek oraz leczenie poprzez odpowiednie odżywianie. Pacjentów traktuję w sposób indywidualny i holistyczny.
Głęboko wierzę, że zdrowie wynika z harmonijnej pracy całego organizmu dzięki czynnikom takim jak zdrowa dieta, codzienny ruch, jakościowy sen, radzenie sobie ze stresem, dobre relacje z innymi i samym sobą.
Stale uczestniczę w konferencjach i kursach związanych z dietetyką i żywieniem. Uważam, że racjonalne żywienie ma duże znaczenie nie tylko w profilaktyce, ale również w leczeniu licznych schorzeń.
W czym się specjalizuję?
Moją specjalizacją w pracy są choroby układu pokarmowego, głownie jelit. W gabinecie każdego dnia przepracowuję jednostki chorobowe takie jak zespół jelita drażliwego, SIBO, choroby zapalne jelit.
Jestem przeciwniczką stosowania nieracjonalnych diet, uczących nieprawidłowych nawyków żywieniowych. Uważam, że w zawodzie dietetyka najważniejsze jest indywidualne podejście do pacjenta, dlatego w swoim gabinecie oferuje skuteczne i zdrowe plany żywieniowe dostosowany do indywidualnych potrzeb, stylu życia oraz umiejętności kulinarnych pacjentów.
Certyfikaty i wyróżnienia
Nawigacja
Znany Lekarz